fbpx
Министерот за надворешни работи на Украина, Дмитро Кулеба

Tag: 2 Ноември

Насилството, попречувањето и ароганцијата – секојдневие на македонските новинари!

На 2 Ноември, Меѓународниот ден за ставање на крај на неказнивоста на злосторствата и насилството над новинарите, не можеме а да не констатираме, дека една од најголемите жртви, сите овие ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER