fbpx
Избори 2024 (фото: ЦИВИЛ)
Фото: Оперативна команда Запад
Фото: миа.мк
Фото: Скриншот

Tag: Абдулезел Догани

Догани,„Везе Шари“: Енергетската криза ја докажа потребата од алтернативни извори на енергија

Технологијата, иновациите, науката ставена во функција на бизнисот се секогаш интересни и актуелни теми. Развојниот пат на првата термоцентрала на биогас во Македонија за производство на електрична енергија ја раскажа ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER