fbpx
epa03244691 KFOR soldiers from Hungary guard the road between north and south part of the town of Mitrovica, during clashes in the town of Zvecan, Serbia, 01 June 2012. At least five Kosovo Serbs and a NATO soldier were wounded in a gunfight in the early hours, as peacekeepers tried to dismantle Serb roadblocks blocking traffic.  EPA/STR
Фото: Мартина Ацковска / Фронтлајн

Tag: Александар Николовски

Јанчев ќе тужи, Тодоров не се пронаоѓа во „секташка фракција“

По вчерашното разрешување на потпретседателот на партијата и актуелен градоначалник на Кавадарци, Митко Јанчев, на синоќешната седница на Централниот комитет на ВМРО- ДПМНЕ, Јанчев се огласи на својот фејсбук профил.  „На ...

Добро утро со Орданоски

Еден задоцнет пријателски совет

пишува: Сашо Орданоски Александар Николовски така се беше залетал и запењавил доцна вечерта соопштувајќи ги ставовите пред камерите по состанокот на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, што морав да ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER