fbpx
Министерот за надворешни работи на Украина, Дмитро Кулеба

Tag: анкети

Добро утро со Орданоски

Ќе се оперираме или ќе се масираме?

пишува: Сашо Орданоски За оние кои сакаат да веруваат во резултатите на истражувањата на јавното мислење – јас, на пример, мислам дека современиот процент на луѓето кои, свесно или ...

Конференција „Општество без граници“: Граѓаните се разбудија, неопходна е ревитализација на општеството!

ЦИВИЛ – Центар за слобода, во соработка со Фондацијата Хајнрих Бел,  денеска ја организираше конференцијата „Општество без граници“, посветена на граѓанското учество во процесот на донесување на одлуки на локално и на ...

ЦИВИЛ во Битола, Охрид, Струга, Вевчани…

Тимови на ЦИВИЛ - Центар за слобода, изминативе денови посетија неколку општини во Република Македонија и имаа средби со граѓанките и граѓаните, и со локални активисти. Продолжениот работен викенд ЦИВИЛ-ите ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER