fbpx
Фото: МИА архива
Фото: МИА
Фото: МИА
Фото: МНР

Tag: Арапски Полуостров

Нетанјаху изјави дека Израел тајно соработува со арапски земји

Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху изјави дека Израел одржува тајна и плодна соработка со арапски земји. „Плодната соработка со арапските земји генерално е тајна, но убеден сум дека односите со нив ќе ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER