fbpx
Фото/ Wikimedia commons
Вештачка интелигенција (фото извор: Wikimedia Commons)

Tag: авторитарна власт

Ружин: Излезот е во владеењето на правото, каде сите се еднакви пред законот!

Универзитетскиот професор д-р Нано Ружин, низ толкувањето на синдромот „хјубрис“ ја постави паралелата со актуелните состојби во Македонија, со владеењето на Никола Груевски. Повикувајќи се на примери од светската историја и ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER