fbpx

Tag: азил

Грујевски и Бошковски ќе дадат изјава пред Комитетот за азил во Солун

Поранешниот началник во УБК Горан Грујевски и неговиот колега Никола Бошкоски, денеска пред Комитетот за азил во Солун ќе ги изнесат причините поради кои го бараат азилот во Грција, потврдија за МИА од ...

Груевски и Бошковски ќе дадат изјава пред Комитетот за азил во Солун

Поранешните началници во УБК, Горан Грујевски и Никола Бошкоски, за два дена, на 15 февруари, пред Комитетот за азил во Солун ќе ги изнесат причините поради кои го бараат азилот во Грција, потврдија ...

Работилница за интеграција и трајни решенија за косовските бегалци

Дводневна работилница на тема „Подобрување на системот на правна заштита во врска со азил и натурализација“ ќе се одржи денеска и утре во Скопје, поврзана со интеграцијата на косовските бегалци, ...

Page 2 of 2 1 2

CIVIL MEDIA NEWSLETTER