fbpx
Мировен самит за Украина, Швајцарија, 15 јуни 2024
Претседателката на Швајцарија, Виола Амхерд и претседателот на Украина, Володимир Зеленски, на отворањето на мировната конференција, 15 јуни 2024
Фото: Укринформ

Tag: Бојкотирам

Блокада на „Преродба“ пред Собрание

Започна протестот на Здружението на граѓани „Преродба“ пред Собранието на Република Македонија, за како што велат продолжување на македонскиот отпор. Протестот и блокадите иако беа закажани за во 10 часот, тие ...

„Бојкотирам“ против „Преродба“

Бојкотирачите се оградија од протестите закажани од „Преродба“ за утре пред Собрание. Според нив, се работи за очајници што ќе спремаат сценарио како на 27 април 2017.   https://twitter.com/macedonus/status/1051526830463832065?s=19 Или ...

Бојкотот гаранција за сивата сегашност, гласот во кутија – гаранција за иднината

ШББ-КББ правниците и аналитичарите прашуваат значајно: Која е гаранцијата дека ќе влеземе во НАТО и ЕУ? Што ако Грција продолжи да опструира при реализацијата, заедничките комисии, прашањата што ќе се ...

Димитров: Шарената револуција е жед за одговорност, „Бојкотирам“ е повик за неодговорност

Правењето паралели меѓу Шарената револуција и движењето „Бојкотирам“ е исто како да се става равенство меѓу храброста и стравот, меѓу активниот граѓанин кој се осмелил да прогледа во темница и ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER