fbpx
Фото: МИА
Алексеј Навални. Фото: Скриншот
Проф. д-р Ратко Дуев, декан на Филозовски факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, Скопје (фото А. Мехмети/ЦИВИЛ)

Tag: брифинг

Медиумските реформи представени пред меѓународната заедница

Здружението на новинарите на Македонија денеска организираше брифинг за претставници на меѓународната заедница во Скопје. Насер Селмани, претседател на ЗНМ, од претставниците на меѓународната заедница побарал поддршка и поттик на ...

НЕДЕЛЕН ПРЕСЕК: Граѓаните очекуваат реформи, власта манипулира со граѓаните

Политичката битка за враќање на демократијата, одржување предвремени избори и излез од долготрајната политичка криза во македонското општество продолжи и изминатата недела. Фокусот на политичката активност се одвиваше главно во ...

Page 2 of 2 1 2

CIVIL MEDIA NEWSLETTER