fbpx
Фото Фејзбук
Фото: МИА
Фото МИА

Tag: демократија

Црта: Мирослав Стојановиќ - Шуки

Правилниците на ДИК се можност за враќање на довербата во изборните процеси!

Имајќи ги предвид главните цели кои треба да се постигнат со проверка на податоците за граѓаните, статистички анализи и вкрстени проверки на податоците во Избирачкиот список, цели кои се јасно ...

Page 18 of 18 1 17 18

CIVIL MEDIA NEWSLETTER