fbpx
Стојан Андов
Фото: МИА
Фото: МИА
Фото: МИА Архива
Фото: Слободен Печат
Ноам Чомски / Фото: Wikimedia commons
Фото: МИА

Tag: Дојче Веле

Дојче Веле: Европа ќе биде „цела и слободна“ само со Балканот

Намалениот ангажман на САД не Балканот не значи дека Вашингтон го губи интересот за регионот, оценува Дојче Веле. Според радиото, во Вашингтон внимателно се анализира стратегијата на Европската комисија за ...

Кежаровски: Ќе се обидам да се ослободам од стравот!

Истражувачкиот новинар Томислав Кежаровски е гостин на Хамбуршката фондација за политички прогонети лица. Дојче Веле на македонски јазик денеска пренесува дел од медиумскиот одѕив на неговото пристигнување.   „Сега ќе се ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER