fbpx
Фото: МИА архива
Володимир Зеленски, Харкив, Украина, 24 мај 2024 година
Фото/ Wikimedia commons

Tag: џихадистички напади

Италијански разузнавачки служби: Постои реален ризик од џихадистички напади

Постои конкретен и реален ризик од џихадистички напади во Италија, се наведува во годишниот извештај на италијанските разузнавачки служби. „Италија е изложена на непријателска пропаганда од терористичката група т.н. „Исламска ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER