fbpx
По конструктивна дискусија од страна на претставниците на синдикатите во однос на предлогот, се донесе заклучок  синдикалните организации да го разгледаат предлогот и да достават забелешки или нови предлози до Министерството за труд и социјална политика.
Фото: Џ. Дерала / ЦивилМедиа
Бранко Тричковски, колумнист
Од одбележувањето на Денот на независноста на Украина во Скопје, 24 август 2022 (фото: ЦИВИЛ)
фото: Едуард Крижанивскиј

Tag: инспекциски надзор

Вонреден инспекциски надзор во градинката „Детска Радост“ во Гевгелија

Службите за инспекциски надзор за заштита на децата при Министерството за труд и социјална политика ивршија вонреден инспекциски надзор во градинката „Детска Радост“ во Гевгелија и при зедоа изјави од ...

Скопје се задушува, Владата молчи, Трајановски тврди дека се врши интензивен инспекциски надзор!

Изминатиот викенд во Скопје загаденоста на воздухот беше десетици пати над дозволеното! Максималната концентрација на ПМ10 честичките беше највисока во Карпош од 1218 микрограми по метар кубен. Градоначалникот на Скопје, ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER