fbpx
фото: Скриншот од прес-конференцијата на Премиерот Зоран заев и лидерот на Алтернатива, Африм Гаши во Клубот на пратеници

Tag: издаваштво

Книгата „Протест(и)“ од Александар Кондев и Златко Теодосиевски од денеска достапна и во електронска форма на медиумската платформа на ЦИВИЛ

Книгата „Протест(и)“ е заедничко дело на фотографот Александар Кондев и авторот Златко Теодосиевски и во неа се сместени фотографии и текстови настанати во времето на Шарената револуција. Ова дел е ...

Исти образложенија, различни адреси!

Министерството за култура испрати одговор до сите македонски автори одбиени на Годишниот конкурс за финансирање проекти од национален интерес во културата од областа на издавачката дејност. Особено е интересно што ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER