fbpx
Вештачка интелигенција (фото извор: Wikimedia Commons)
Анџела Агелер
Фотомонтажа: Д. Мишев / ЦивилМедиа

Tag: каде оди Македонија

Димитров: Институциите сега ги слушаат само кафеаните и СЈО!

„Ситуацијата во Македонија е очајна, но не е безнадежна, бидејќи на 11-ти декември на претстојните парламентарни избори ќе се случи референдум!“, истакна Никола Димитров, почесен соработник на хашкиот Институт за ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER