fbpx
Фото: МИА
Алексеј Навални. Фото: Скриншот
Проф. д-р Ратко Дуев, декан на Филозовски факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, Скопје (фото А. Мехмети/ЦИВИЛ)

Tag: Каја Шукова

Зелената трансформација

Шукова: Прилеп е позитивен пример за селекција на отпад во секое домаќинство, за потребите на општините за селекција на отпадот ќе обезбедиме 7.000 контејнери

Цементарница Усје обвинета за најголем загадувач, пречистителната станица во Скопје, надеж гледа во нов грант од ЕУ, дали во Северна Македонија можеме да посочиме место за кое би рекле дека ...

Шукова–Бомгартнер: Разгледани можности за поинтензивна соработка во приоритените активности во животната средина

Францускиот амбасадор Сирил Бомгартнер денеска бил во протоколарна посета на новоименуваната министерка за животна средина и просторно планирање Каја Шукова, на која и посака успех во извршувањето на обврските и ...

Page 2 of 2 1 2

CIVIL MEDIA NEWSLETTER