fbpx

Tag: карикатура

#JeSuisCharlie – осум години од терористичкиот напад на „Шарли Ебдо“

Осум години од терористичкиот напад на канцелариите на сатиричниот магазин Шарли Ебдо како и серијата терористички напади што ја потресоа Франција, кои ги одземаа животите на 17 лица, вклучително и ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER