fbpx
Џабир Дерала

Tag: лидер

Дали, кој и колку милиони евра трошел за напад врз државните интереси?

пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА Дали или колку милиони добиле Момироски од ТВ Алфа и другите медиуми поврзани со најновиот прекуграничен скандал што го откри порталот Нецензурирано (necenzurirano.si) од Словенија? Кога некој ...

Е, Христијане, Христијане!

Е, мој Христијане Мицковски... Пишува: Александар Цезар Коневски Името Христијан е дојдено од името Христос , неговото значење е помазаник или спасител. Тоа значи човек кој ...

Бесплатен совет до делегатите на Конгресот на ВМРО-ДПМНЕ

Досегашната партиска врхушка на ВМРО-ДПМНЕ предводена од Никола Груевски потроши илјадници евра народни пари и пари од „партиската членарина“ по разни белосветски лобисти и советници кои за големи пари требаше, ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER