fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: лозари

Николовски: Обезбедуваме поддршка за секој лозар по хектар произведено грозје

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски заедно со државниот советник за рурален развој, Трајан Димковски, денеска одржаа средба со претставници на лозарите од Тиквешијата. Денешната средба доаѓа по ...

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, во пресрет на најголемата регионална агробизнис конфренција „Grow up - Силата на земјата“ во Србија, Фото:  МИА

Николовски: Лозарите се задоволни од откупната цена, дополнителните субвенции ќе ги добијат пред „Св. Трифун“

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство денеска најави дека лозарите ќе ги добијат дополнителните субвенции пред „Св. Трифун“. Според него, тие се задоволни од годинашната цена која е значително повисока ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER