fbpx
По конструктивна дискусија од страна на претставниците на синдикатите во однос на предлогот, се донесе заклучок  синдикалните организации да го разгледаат предлогот и да достават забелешки или нови предлози до Министерството за труд и социјална политика.
Фото: Џ. Дерала / ЦивилМедиа
Бранко Тричковски, колумнист
Од одбележувањето на Денот на независноста на Украина во Скопје, 24 август 2022 (фото: ЦИВИЛ)
фото: Едуард Крижанивскиј

Tag: Македонски Бугари

Зоран Иванов (фото: ЦИВИЛ)

Кукавичко јајце

ЗОРАН ИВАНОВ Трик политика на актуелниот бугарски државен врв предводени од тврдокорниот живковист, претседателот на земјата која стана членка на Европската Унија пред 15 години и која оттогаш ментално и ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER