fbpx
По конструктивна дискусија од страна на претставниците на синдикатите во однос на предлогот, се донесе заклучок  синдикалните организации да го разгледаат предлогот и да достават забелешки или нови предлози до Министерството за труд и социјална политика.
Фото: Џ. Дерала / ЦивилМедиа
Бранко Тричковски, колумнист
Од одбележувањето на Денот на независноста на Украина во Скопје, 24 август 2022 (фото: ЦИВИЛ)
фото: Едуард Крижанивскиј

Tag: портали

Законот на џунглата

Секакво спомнување за минимум регулација на онлајн медиумите и порталите наидува на страшен отпор од ЗНМ и „експертите“ за медиуми, бидејќи на тој начин ќе се загрозела слободата на новинарството. ...

Промовирани медиумските проекти на ЦИВИЛ Медиа

На денешната прес-конференција на ЦИВИЛ - Центар за слобода официјално беше означен почетокот на двата медиумски проекта, информативните портали на ЦИВИЛ Медиа: www.civilmedia.mk и www.civilalb.info, со поддршка од „Цивика Мобилитас“ и од ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER