Categories

Предизборната кампања завршува и сега можеме да се осврнеме на она што се одвиваше во последните месец дена. Мислам дека се остварија предвидувањата дека оваа предизборна кампања ќе биде...

Aктивистите и симпатизерите на опозициската партија ВМРО-ДПМНЕ водат агресивна предизборна кампања против мигрантите. На Фејсбук страната на Унија на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ во Штип, беше објавена фотомонтажа на...

На петтиот ден од почетокот на изборната кампања за предвремените парламентарни избори, закажани за 11-ти декември, политичките партии и коалиции, партиципиенти во овој изборен процес, продолжуваат со митинзи и...