fbpx

Tag: судски извештај

„Мрежа 23+“ : Неопходно е натамошно јакнење на независноста на судството

Неопходно е натамошно јакнење на независноста на судството, вклучително и на Судскиот совет и Советот на јавни обвинители, преку транспарентност во одлуките за именување и унапредување на судии и јавни обвинители, ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER