fbpx
Илустрација: „Одмазда на дрвото“ - Мирослав Стојановиќ-Шуки

Tag: Таус Мелек Квартет

„Таус Мелек Квартет“ ја воодушеви публиката во Тирана

Дванаесеттото издание на „Филмскиот фестивал за човекови права“ во Тирана, Република Албанија во организација на Академијата за филм и човекови права „Маруби“,  го збогатија со присуството членовите на „Таус Мелек ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER