fbpx
Фото: МИА архива
Володимир Зеленски, Харкив, Украина, 24 мај 2024 година
Фото/ Wikimedia commons

Tag: човек

Homo homini lupus est

Еднаш кажав, морам пак.  Кои малодушници сме ти ние. Некои собрале храброст да кажат нешто што им тежело со години, немале каде порано, немале ни на кого. Голем проблем им ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER