fbpx
Фото: Б. Јордановска, ЦИВИЛ
Стојан Андов
Фото: МИА
Фото: МИА
Фото: МИА Архива

Tag: човек

Homo homini lupus est

Еднаш кажав, морам пак.  Кои малодушници сме ти ние. Некои собрале храброст да кажат нешто што им тежело со години, немале каде порано, немале ни на кого. Голем проблем им ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER