fbpx
Фото: СЕП
Фото: Меѓународен суд на правдата
Фото. Х

Tag: терористичка група

Поддржувачите на Хутите во Сана, главниот град на Јемен, во петокот. (Фото: Осама Абдулрахман/АП)

Хутите ветија дека ќе продолжат со нападите, САД се подготвуваат за одржлива кампања

Официјалните лица велат дека не очекуваат операциите во Јемен да траат со години, но признаваат дека не е јасно кога воената способност на групата ќе биде доволно еродирана. Администрацијата на ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER