fbpx
Германскиот министер за одбрана Борис Писториус
Џулијан Асанж беше инспирација за голем број протести низ светот (фото извор: Wikimedia Commons)
Фото: Зеленски на Х
Фото: Фејсбук ЕУБАМ
Фото: скриншот од веб страницата на Фондацијата
Фото: МИА архива

Tag: терористички напад во Москва

Фотомонтажа: Д. Мишев / ЦивилМедиа

Руските пропагандисти шират лажни фотографии од пасоши на Украинци, наводно вмешани во терористичкиот напад во Москва

На 22 март се случи терористички напад во градското собрание Крокус во Красногорск, Московската област, при што според последните податоци загинаа 137 луѓе. Руската пропаганда го искористи за уште еднаш ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER