fbpx
Фото: Ројтерс
Фото: Ројтерс

Tag: циркуз

Циркус максимус трагикус

Скандалот во судскиот совет, најзначаниот по сила на Устав орган кој треба да ја гарантира независноста и непристраснота на судиите, е капката која дефинитивно ја прели чашата во врска со ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER