fbpx

Tag: ученик

Наставник истепал ученик со стап

На тринаесетгодишен ученик во ОУ во Бутел вчера му биле нанесени повреди од стап од страна на негов наставник, соопшти МВР. Настанот вчера во 16,00 часот во Секторот за внатрешни ...

Суспендиран хигиеничарот кој нападна ученик во основно училиште во Битола

Директорот на основното училиште „Коле Канински“ - Битола, Зоран Мирчевски потврди дека го суспендирал работникот Ј.Т., служител-хигиеничар во тамошното училиште заради физички напад врз ученик од деветто одделение. Јавно го ...

Државата нема слух за мојот слеп син!

Шума на билборди, автомобили, шахти, дупки, помош која постојано доцни, една автобуска карта без придружник, несовесност и дискриминација од институциите се секојдневието на средношколецот и музичар Виктор Тошевски,  кој е ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER