fbpx

Tag: Везе Шари

Догани,„Везе Шари“: Енергетската криза ја докажа потребата од алтернативни извори на енергија

Технологијата, иновациите, науката ставена во функција на бизнисот се секогаш интересни и актуелни теми. Развојниот пат на првата термоцентрала на биогас во Македонија за производство на електрична енергија ја раскажа ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER