fbpx
Фотомонтажа: Д. Мишев / ЦивилМедиа
Фото: Архива
Фото: Принтскрин / Полиграф

Tag: еврообврзници

Македонија: Преглед на настани (08 јули 2016)

Дневен преглед на најважните настани во Република Македонија (08 јули 2016 година): Владата ќе го укине Советот за утврдување на факти и одговорност на судиите || Нова задолжување на Македонија || Апелациониот ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER