fbpx

Tag: европски вредности

Цивил со промоција на европските вредности во Кавадарци, Росоман и Велес

ЦИВИЛ беше во посета на Кавадарци, Росоман и Велес каде преку инфо штандови ги промовираше зелените иницијативи и европските вредности, како и потребата од граѓанско учество и демократски реформи во ...

Јованоски: Покренати се истраги за злоупотребите во општината

ЦИВИЛ Медиа разговараше со градоначалникот на општина Прилеп, Илија Јованоски, за новите цели кои ќе им овозможат на граѓанките и граѓаните поголемо учество во донесувањето на одлуки на локално ниво, ...

Page 2 of 2 1 2

CIVILMEDIA NEWSLETTER