fbpx
Албин Курти (фото извор: ФБ страница на Албин Курти)
Бранко Тричковски (фото: Чедо Поповски)
д-р Арбен Таравари на РТК, 17 април 2024 (фото извор: скриншот од ТВ снимка)
Украинскиот претседател Зеленски даде интервју за АФП на 17 мај 2024 (фото извор: Канцеларија на Претседателот на Украина)

Tag: ЗЕЛС

Виртуелното во големите национални теми наспроти потценетата реалност во локалната самоуправа

ТОНИ ПОПОВСКИ Неколку впечатоци кои ги споделувам, а се поврзани со интерактивната обука за интегрирано развојно планирање за вработените во 16 општини, која УНДП во партнерство со Министерството за локална ...

Арсовска сменета од функцијата претседател на ЗЕЛС, на нејзино место доаѓа градоначалникот на Кисела Вода

На барање од градоначалниците од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, скопската градоначалничка Данела Арсовска е разрешена од претседателка на Заедницата на единиците на локална самоуправа (ЗЕЛС) со едногласна одлука на Управниот одбор. ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER