fbpx
Фото: Влада на РСМ
The Pentagon
Фото: МИА
Фото: МИА

Tag: злато

Заедничка валута на земјите од БРИКС, која ќе биде поддржана со злато „нема никаква смисла“

Идејата за заедничка валута за земјите од БРИКС, која ќе биде поддржана со злато „нема никаква смисла“, изјави економскиот стратегот Дејвид Ву. Групата големи економии во развој бараат начини да ...

„Спас за Валандово“ организира јавен собир како прв чекор кон референдум

Позитивниот пример за висока граѓанска свест и општествена одговорност кај граѓан(к)ите од Гевгелија кои во неделата на 23 април, масовно излегоа на референдумот и речиси едногласно кажаа „не“ за изградба ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER