fbpx
Фото: МИА архива
Фото: МИА
Фото: МИА
Фото: МНР

Tag: @активизам

Следната станица е Европа, ЦИВИЛ го стартува Фестивалот на слободата

По повод Меѓународниот ден на човековите права, 10 декември, ЦИВИЛ го организира мултимедијалниот Фестивал на слободата, кој оваа година е под мотото „Следна станица: Европа“. Фестивалот стартува на 1 декември ...

ЦИВИЛ ќе го лови говорот на омраза

Граѓанските новинарки и новинари, поддржувачите и членовите на ЦИВИЛ со години се меѓу најревносните „ловци“ на говор на омраза, бидејќи добро знаат колкава штета му нанесува на општеството. Организацијата ги ...

Page 1 of 8 1 2 8

CIVIL MEDIA NEWSLETTER