fbpx
Запорожје

Tag: Александар Панов

Манипулации, сеење страв и омраза пред локалните избори

Градоначалникот на општина Кавадарци, Александар Панов, осуден на двомесечна затворска казна поради изборен поткуп, престојот в затвор го замени со подготовки за локални избори, но и за референдум против бегалците. ...

Градоначалникот на Кавадарци Панов зад решетки за изборен поткуп

Судот му изрече два месеца затворска казна на градоначалникот на Кавадарци, Александар Панов за нудење и давање поткуп за време на минатогодишните предвремени, парламентарни избори, објави новинската агенција МЕТА. За ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER