fbpx
Фото: МИА архива
Фото: МИА архива
Палестина - Фото МИА
Фото: МИА / Архива
Фото: Медиа Претседател за сите
Фото: Принтскрин
Фото: Трн.мк

Tag: антиамерикански пропагандисти

Фото: Твитер

Откако кариерата му тргна по надолна линија, поранешната холивудска ѕвезда Стивен Сигал се декларира како „милион проценти“ Русин

Во контекст на опширниот осврт на  Цивил Медиа за тоа зошто дискредитираните Американци се впуштаат во улога на пропагандисти на озлогласени диктатори, како еден од поистакнатите примери на дискредитираните Американци кои ...

Фото: IMDB

Оливер Стоун, путиновиот Рифенштал

Терминот „танки“ (tankie) е левичарска политичка навреда за комунист кој го брани сталинизмот или поддржува авторитарни или милитаристички, антикапиталистички режими, и е познат на секој со извесно познавање на политиката на ...

Фотомонтажа: Д. Мишев/ ЦивилМедиа

Зошто дискредитирани познати Американци стануваат пропагандисти на Путин и Хитлер

Зошто дискредитираните Американци како Стивен Сигал, Скот Ритер, Такер Карлсон, Оливер Стоун, како и „Аксис Сали“, Фред В. Калтенбах пред нив, се впуштаат во улога на пропагандисти на озлогласени диктатори, ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER