fbpx
Џабир Дерала

Tag: Битола

„Граѓански објектив“ во Битола, настан на отворено, 2016 година (Архива на ЦИВИЛ )

ЦИВИЛ ќе го промовира граѓанското новинарство на битолски Широк Сокак

ЦИВИЛ ќе одржи јавна презентација на проектот „Граѓански објектив“ на плоштадот Магнолија, Широк Сокак, во четврток, 30 август, со почеток во 20 часот. Со проекција на фотографии, видео содржини и ...

ЕЛЕМ ги продолжи договорите за стипендирање на 12 студенти на Техничкиот факултет во Битола

Дванаесет студенти од Техничкиот факултет во Битола добија стипендии од АД ЕЛЕМ со кои ќе го продолжат своето школување. Станува збор за студенти од прва, втора и трета година кои ...

Шекеринска: Фокусирани сме на решение, на шанса за нашата држава и нема да дозволиме невнимание тоа да го уништи

Фокусирани сме на решение, на шанса за нашата држава, и нема да дозволиме невнимание тоа да го уништи, изјави денес во Битола, заменик претседателот на Владата и министер за одбрана ...

Page 1 of 11 1 2 11

CIVILMEDIA NEWSLETTER