fbpx
Јенс Столтенберг (фото извор: НАТО)
АГЕЛЕР А сега завршете ја работата одвнатре. Можно ли е тоа без медиуми?
Фото: Фб
Фото: Д. Мишев / ЦивилМедиа

Tag: кампања

Османи: Вашиот глас не е само еднократен избор, туку инвестиција за иднината

„За неколку дена ќе одлучите дали сме за интеграција или за изолација“ рече пред кумановци кандидатот за претседател на државата од Европскиот фронт, Бујар Османи. Османи кажа дека ова е ...

ИЗБОРНА ХРОНИКА: Децентрализацијата како проблем, Без промена на уставот нема напредок кон ЕУ, тврдината на првиот претседател останува како цел

Кандидатите за претседател на државата продолжија со предизборната кампања за изборите што ќе се одржат на 24 април. Кандидатите во својот политички вокабулар се жалат дека нема соочување меѓу нив, ...

Гордана Силјановска Давкова / Социјални мрежи

Силјановска Давкова: Ниту сум била ниту сум против децентрализацијата

„Не, не бев јас против децентрализација и тогаш и сега сум за децентрализација ама бев против вештачката неприродна територијална организација.Преку ноќ без согласност на граѓаните, на локалните власти и без ...

Таравари: Ќе ја вратиме некогашната репутација на Куманово и Липково

„Ќе го поврземе Куманово со Гњилане и Прешево, ќе инвестираме повеќе во агробизнисот, во грантови за земјоделците и во економски развој за да ја вратиме некогашната репутација на земјоделството и ...

Page 2 of 15 1 2 3 15

CIVIL MEDIA NEWSLETTER