Categories

Набљудувачите на ЦИВИЛ често се соочуваат со притисоци и опструкции во текот на изборното набљудување. Набљудувачите на ЦИВИЛ и овие избори беа цел на притисоци, закани и во еден...

Повеќе од 1.000 битолчани денеска присуствувале на Граѓанскиот пленум пред Офицерскиот дом во Битола.  Како што за ЦИВИЛ – Центар за слобода информираат долгорочните набљудувачи од овој град, присутни...