fbpx
д-р Арбен Таравари на РТК, 17 април 2024 (фото извор: скриншот од ТВ снимка)
Украинскиот претседател Зеленски даде интервју за АФП на 17 мај 2024 (фото извор: Канцеларија на Претседателот на Украина)

Tag: политичка криза

Дерала: Пред фактите на ЦИВИЛ молчи македонскиот политички Олимп

Објавуваме дел од излагањата и изјавите за медиумите на Џабир Дерала од Средбата со граѓанките и граѓаните на тема СИТЕ ЗА СЛОБОДНИ ИЗБОРИ во Охрид. https://www.youtube.com/watch?v=D9yIQ2UHCAI&feature=youtu.be Тоа ние што ќе го ...

Илустрација: „Монолог“ - Џ. Дерала

„Дебата“ за гушење на дебатата!

Груевски ја повлекол одлуката на ВМРО-ДПМНЕ да продава државен имот, културно наследство, нешто што им припаѓа на сите граѓани. Имал „слух за граѓаните“, односно,  во превод, „врховниот водач“, кој иако ...

Page 23 of 23 1 22 23

CIVIL MEDIA NEWSLETTER