fbpx
Фото: Кабинет на претседателот на државата Стево Пендаровски

Tag: дебата

Лекција за политички дијалог

Лидери на 11 политички партии, политички иницијативи и партии во формирање кои не се дел од преговорите за спроведување на договорот од Пржино, претседатели, потпретседатели, поранешни и сегашни пратеници, на ...

Илустрација: „Монолог“ - Џ. Дерала

„Дебата“ за гушење на дебатата!

Груевски ја повлекол одлуката на ВМРО-ДПМНЕ да продава државен имот, културно наследство, нешто што им припаѓа на сите граѓани. Имал „слух за граѓаните“, односно,  во превод, „врховниот водач“, кој иако ...

Page 13 of 13 1 12 13

CIVIL MEDIA NEWSLETTER