Categories

Реформистите на ВМРО-ДПМНЕ имаат свои поддржувачи и во редот на пратеничките групи од оваа партија. Како што рече Александар Михајловски, имињата не им ги соопштуваат, за да се спречи...

Петар Богојески, еден од реформистите на ВМРО-ДПМНЕ зборува отворено за „системот на меници“ со којшто, како што тврди, партиското раководство ги држи со години под контрола пратениците, советниците, градоначалниците,...