fbpx
Тошковски - Османи
Фото: Укринформ
Фото: МИА
Џулијан Асанж (фото извор: Wikimedia Commons)

Tag: хелихоптери

Фото: Претседател на Украина

Зеленски: Благодарност до Северна Македонија за одлуката за хеликоптерите

Украинскиот претседател Володимир Зеленски изрази благодарност до неколку земји за одбрамбената поддршка што и ја даваат на Украина, меѓу кои и на Северна Македонија. Благодарност до Хрватска за уште еден ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER