fbpx
Тошковски - Османи
Фото: Укринформ
Фото: МИА
Џулијан Асанж (фото извор: Wikimedia Commons)

Tag: ХКМ;

Итни мерки за подобрување на условите во Специјалниот завод во Демир Капија

Министерството за труд и социјална политика денеска организираше состанок на работната група со претставници на Обединетите нации и на Европската унија, за дефинирање на Акцискиот план за итни мерки за ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER