fbpx
Фото. Х
Фото: Скриншот

Tag: изборна хроника

ИЗБОРНА ХРОНИКА: Внатрешната блокада боли повеќе, Правда кога ќе дојдат вистински луѓе, Пред одлука за интеграција или изолација

Во последната недела пред претседателските избори, што ќе се одржат на 24 април(среда), кандидатите ја продолжуваат предизборната кампања. Од несериозни ветувања, контрадикторни изјави и ставови, до тоа дека за неколку дена ...

Фото: МИА

24 ЧАСА: Потпишан Кодексот за фер избори; небулозите на Арсовска пред судските инстанци; немири во Грузија поради „рускиот закон“

ВЕСТ НА ДЕНОТ Потпишан Кодексот за фер и демократски парламентарни избори Претставници на политичките партии и коалиции, денеска, во Кристалната сала на законодавниот дом го потпишаа Кодексот за фер и ...

24 ЧАСА: Италијански авиони ќе патролираат над македонското небо; судот донесе одлука – Ковачки искажал невистини; 20-годишнина од најголемото проширување на НАТО

ВЕСТ НА ДЕНОТ Италијанските воздухопловни сили во НАТО ќе патролираат над македонското небо Министерката за одбрана Славјанка Петровска и италијанскиот министер за одбрана Гвидо Кросето денеска во Центарот за обука ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER