fbpx
ФОТО: МИА Архива
Фото: Скриншот
Berlaymont building (European Commission)
Фото: МИА
Фото: Скриншот од видео на Би-би-си

Tag: Лилјана Поповска

Поповска: Постигнати се минимални услови за пристојни избори!

Лилјана Поповска од ДОМ, на конференцијата „Слободни избори 2016“ во организација на ЦИВИЛ - Центар за слобода, потенцираше дека со уникатната можност сите партии да имаат увид во Избирачкиот список, ...

Поповска: Граѓаните ја губат довербата во институциите!

Јавната дискусија “Плурализмот и политичката криза”, во организација на ЦИВИЛ - Центар за слобода, на која учествуваа претставници на дваесеттина партии, дипломатски претставници и голем број медиуми, ја отвори пратеничката ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER