fbpx
МНР. Фото: Ангел Ангеловски
Бранко Тричковски, колумнист
Фото: Ројтерс
Фото: Ројтерс

Tag: Мила Царовска

ВМРО-ДПМНЕ секој ден ќе поднесува интерпелација за по еден министер!?

Опозициската партија ВМРО-ДПМНЕ, предводена од Никола Груевски, речиси секој ден поднесува интерпелација за по некој министер од Владата, на чие чело е премиерот Зоран Заев. Опозицијата смета дека не треба ...

Итни мерки за подобрување на условите во Специјалниот завод во Демир Капија

Министерството за труд и социјална политика денеска организираше состанок на работната група со претставници на Обединетите нации и на Европската унија, за дефинирање на Акцискиот план за итни мерки за ...

Работодавачите се подготвени на прегoвори за минимална плата

Министерот за финансии Драган Тевдовски, на средба со министерката за труд и социјална политика Мила Царовска и со претставниците на синдикатите, изјави дека во ребалансот на Буџетот е предвидено зголемувањето на ...

Page 6 of 6 1 5 6

CIVIL MEDIA NEWSLETTER