fbpx

Tag: Милчин

Пикови на Стокхолмски синдром: како Владе Милчин се вклучи во хајка против „соросоидот Амон Сра“?

пишува: ПЕТРИТ САРАЧИНИ Да драги мои. Верувале или не. Владе Милчин, некогашниот директор на фондацијата на Сорос, познат хипик, уметник, револуционер шеес-осмаш, се вклучи во хајката на левите Димчиња и ...

ВМРО-ДПМНЕ продолжува со сатанизирање на Сорос, ФООМ и медиумите!

ВМРО-ДПМНЕ со ново соопштение го поздравува инспекцискиот надзор во невладиниот сектор, не бирајќи зборови во нападите и заканите кон Фондацијата „Институт Отворено општество Македонија“, кон извршната директорка Фани Каранфилова Пановска ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER